Lease & financieren

Uw nieuwe auto eenvoudig leasen of kopen? Dat kan bij ons autobedrijf Citroën Van Den Berg in Sint - Oedenrode. Bij ons kunt u eenvoudig leasen, een lening afsluiten of uw nieuwe auto direct aanschaffen. De keuze is aan u.

 

Financiering

Wilt u een auto kopen, maar heeft u momenteel niet genoeg spaargeld om een nieuwe auto aan te schaffen? Steeds meer mensen geven bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan om de aankoop (deels) te financieren. Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten de beste service verlenen. Via ons financiert en verzekert u uw auto tegen de best mogelijke condities. De financiering wordt afgestemd op uw wensen en budget. Wilt u meer informatie over financiering? Neem dan contact met ons op.

 

Financiering Van Den Berg

 

Leasen

Leasen is dé manier om zowel particulier als zakelijk zorgeloos in een nieuwe auto te rijden. Naast onze allround dienstverlening bieden wij ook overzichtelijke en persoonlijke leasemogelijkheden op maat: financial lease, operational lease en private lease. Wilt u meer informatie over het leasen van een auto? Neem dan contact met ons op.

 

Private lease

Een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Zonder zorgen bovendien, want in het maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen, op de brandstof en bekeuringen na. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij ons voor u opgelost. Naast het plezier van een nieuwe auto kiest u dus voor zekerheid en inzicht in uw vaste lasten.

 

Operational lease

Met operational lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een auto van de zaak. Met alle kosten zoals wegenbelasting, verzekeringen en vervangend vervoer inbegrepen. Ook handig: u heeft voor al uw vragen één aanspreekpunt, Citroën Van Den Berg. Ook voor schade of onderhoud.

 

Financial lease

Met financial lease kiest u als ondernemer voor zekerheid. Tijdens de looptijd gelden niet alleen een vaste afschrijving, maar ook vaste maandelijkse leasetermijnen en géén kilometerbeperkingen. U weet dus precies waar u financieel aan toe bent.

 

Lease Van Den Berg