Over ons

Al bijna 50 jaar zijn kwaliteit, laagdrempeligheid en service belangrijke kernwaarden bij Citroën Van Den Berg. Een echt familiebedrijf wat momenteel gerund wordt door de broers Rogier en Raymond Van Den Berg.

 

Historie

Het autobedrijf is opgericht in 1970 door Jan en Maria Van den Berg in Haaren. Door de jaren heen heeft het autobedrijf de beschikking gehad over meerdere locaties waardoor we zijn uitgegroeid tot een begrip in de regio en wijde omgeving. In 2008 is er besloten om verder te gaan op een locatie, namelijk in Sint – Oedenrode.

 

Raymond en Rogier Van Den Berg

De huidige eigenaren Raymond en Rogier Van Den Berg

 

In 2005 hebben Jan en Maria het stokje overgedragen aan hun zoons, Raymond en Rogier. Zij zijn opgegroeid in het autobedrijf en hebben het bedrijf uitgebouwd tot een gastvrij en klantvriendelijk autobedrijf, dat klaar is voor de toekomst. Anno 2019 beschikken we over goed opgeleide monteurs, een ruime werkplaats, een moderne showroom en de nieuwste apparatuur. Liefhebbers van Franse automerken zijn daarnaast bij ons aan het juiste adres!

 

Euro Repar Car Service

Sinds kort zijn wij onderdeel van het netwerk van Euro Repar Car Service. Dit concept beschikt over meer dan 3.200 vestigingen in heel Europa. Hierdoor hebben wij toegang tot een uitgebreid assortiment aan onderdelen en beschikken onze monteurs over internationale kennis op gebied van alle merken en modellen auto’s.

 

BOVAG

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

 

Pand Van Den Berg