Werkplaats

Wij zijn het adres voor onderhoud aan uw Citroën, DS, Peugeot of Renault. Maar onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. Dit geldt voor zowel personen- als bedrijfswagens. Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

Werkplaats Van Den Berg

 

In onze werkplaats bent u op de juiste plek voor onderhoud aan uw auto zoals een vakantiecheck, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring bent u bij ons aan het goede adres. Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen aan uw auto of het bijvullen van uw airconditioning. Bij ons wordt er altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele apparatuur en A-kwaliteit onderdelen.

 

Wilt u snel uw ruitenwisser laten vervangen of heeft uw auto plotseling een lekke band? Op kleine reparaties kunt u rustig wachten in onze wachtruimte – uiteraard onder het genot van een kop koffie - terwijl wij meteen met uw auto aan de slag gaan. Wanneer u uw auto wat langer kwijt bent kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.

 

Garage Van Den Berg