APK, Onderhoud & Reparatie

Ook na aanschaf van uw auto staat ons team van vakkundige medewerkers voor u klaar. Zij dragen zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Autobedrijf Van den Berg in Sint - Oedenrode kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen. Wij voorzien u in al uw behoeften op mobiliteitsgebied. 

 

APK-keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Het staat los van het standaard auto-onderhoud. Het is daarom belangrijk om te weten of/ en wanneer uw auto gekeurd moet worden. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

 

Blijkt uit de keuring dat er reparaties nodig zijn? Deze worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Monteur Van Den Berg

 

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

 

De auto wordt op belangrijke punten gecontroleerd en de olie wordt ververst. Een grote onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in hoe het er met uw auto voorstaat. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest.

 

Lichte bedrijfswagens

Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Daarom kunt u ook voor onderhoud aan uw bedrijfswagen bij ons terecht. Wij houden uw bedrijfswagen in topconditie.

 

Schade en reparatie

Heeft u auto schade? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen bij ons in Sint – Oedenrode. Wij zorgen voor een uitstekende afwikkeling van uw schade en laten dit zo kundig mogelijk repareren.

 

Apparatuur Van Den Berg